جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هوشمندسازی گالری طلا و جواهر ناب مبتنی بر RFID

راهکار طلافروشی هوشمند rfid در سال 1398 در گالری طلا و جواهر ناب و توسط شرکت تدبیر داده آویژه پیاده‌سازی شده است؛ در ابتدا به معرفی این مجموعه می‌پردازیم.

معرفی مجموعه ناب

گالری طلا و جواهر ناب، واقع در حمام ابراهیم خان کرمان، متعلق به جناب آقای ودیعتی است. این حمام که به عنوان نگین بازار قیصریه و حتی کرمان از آن یاد می‌شود؛ بنا هست به موزه طلا و جواهر تبدیل شود که آثاری نفیس را در خود جای داده است.
گوشه گوشه این بنا پر است از کاشی‌های زیبا، ستون‌های حکاکی شده و تابلوهای نقاشی‌کاری که هریک داستانی را در خود محفوظ کرده‌اند.
در ادامه نظرات جناب آقای ودیعتی، مدیریت محترم گالری طلا و جواهر ناب را در خصوص پیاده‌سازی راهکار طلافروشی هوشمند rfid در گالری ناب خواهیم شنید.

پیاده سازی راهکار طلافروشی هوشمند rfid در گالری طلا ناب

ما در شرکت آویژه معتقدیم که تمامی مشکلات از جنس مساله هستند و در نتیجه برای هر مساله‌ای راهکاری وجود خواهد داشت.

تکنولوژی RFID نیز از جمله ابزارهایی است که صرفا برای حل مسائل مختلف طراحی شده است؛ گالری طلا ناب و مدیریت این مجموعه، با شناسایی دقیق این ابزار و کاربردهای
آن، گام بزرگی در جهت حل مسائل خود برداشته است.

مسئله مطرح شده توسط مجموعه ناب

  • بهبود سیستم امنیتی گالری طلا
  • عدم دقت و سرعت کافی در فرایند شمارش قطعات طلا موجود در گالری (انبار گردانی)

مساله امنیت گالری‌های طلا و جواهر، همواره از دغدغه‌های این صنف بوده است؛ فناوری rfid نیز در کنار ابزارهایی مانند دوربین مداربسته می‌تواند امنیت بیشتری را برای گالری طلا فراهم کند؛

مساله انبارگردانی نیز از جمله مسائلی است که به دلیل سختی و زمان‌بر بودن، بسیاری از گالری‌های طلا و جواهر آن را نادیده می‌گیرند.

پس از روشن شدن مسائل می‌بایست به دنبال راهکار بود؛ این دقیقا همان مرحله‌ای است که شرکت آویژه، خود را به عنوان یک ارائه دهنده راهکارهای rfid (RFID Solution Provider) معرفی می‌کند؛

در این مرحله معین می‌شود که آیا انتخاب فناوری rfid، راهکار مناسبی برای مساله مطرح شده است یا خیر.

در ادامه با راهکارهای پیشنهادی شرکت آویژه در خصوص حل مسائل مطرح شده توسط گالری طلا ناب آشنا می‌شویم؛

راهکارهای rfid پیشنهادی و پیاده سازی شده

  • الصاق، چاپ و رجیستر تگ های مخصوص طلا
  • استفاده از ریدر پرتابل rfid جهت انبار گردانی و جستجوی قطعات طلا داخل گالری
  • نصب گیت امنیتی rfid به جهت ایجاد امنیت

علی‌رغم این موضوع که نمی‌توان به فناوری rfid به عنوان یک دزدگیر نگاه کرد، اما این تکنولوژی به خوبی می‌تواند باعث ایجاد فضای امنیتی گردد.

همچنین راهکار انبارگردانی و کنترل موجودی rfid از رایج‌ترین راهکارهای rfid است که در گالری طلا و جواهر ناب پیاده‌سازی شده‌است.

شاید در ظاهر راهکارهای پیشنهادی شرکت آویژه، راهکارهای ساده و روشنی به نظر برسد؛ اما پیچیدگی نحوه اجرای پروژه‌های rfid برای تمامی مجریان این حوزه روشن است؛

عدم رعایت نکات مربوط به تکنولوژی rfid، هنگام پیاده‌سازی راهکار، پروژه را با شکست مواجه می‌کند؛ به همین خاطر است که تعداد پروژه‌های موفق موجود زیاد نیست.

شرکت آویژه از پس این مهم بر آمده و فناوری rfid به ابزاری کارآمد برای گالری طلا و جواهر ناب تبدیل شده است.

نتایج هوشمندسازی گالری طلا ناب مبتنی بر RFID

شاید مهم‌ترین نتیجه را بتوان حل مساله مطرح شده توسط گالری طلا و جواهر ناب دانست، اما اگر بخواهیم نتایج پیاده‌سازی راهکار rfid در گالری طلا و جواهر ناب را برشماریم، می‌توانیم به موارد زیر اشاره کرد:

  • انبار گردانی و شمارش قطعات طلا با دقت و سرعت بالا
  • بهبود سیستم امنیتی گالری
  • استفاده از rfid در فرایند فروش، به جهت ایجاد جذابیت بیشتر برای مشتریان

سخت افزارهای مصرفی در این پروژه

سایر پروژه‌های مشابه با این پروژه
پیمایش به بالا