جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

به دلیل تعمیرات خطوط تلفن، از تاریخ 26 لغایت 28 فروردین تمامی خطوط تلفن شرکت قطع می‌باشد؛ به منظور ارتباط با کارشناس‌های شرکت از طریق پیام‌رسان‌های تلگرام و واتس‌آپ، پاسخگوی شما خواهیم بود.

تحول دیجیتال

تحول دیجیتال به چه معناست؟

اخبار، مقالات و ارائه های زیادی با موضوع تحول دیجیتال وجود دارند و همگی بیان می کنند که امروزه شرکت ها و مجموعه های تجاری باید برای ماندن در کورس رقابت، تن به تحول دیجیتال بدهند. اما واقعا منظور از این “تحول دیجیتال” چیست؟ برخی اصلا مفهوم این عبارت را بیان نکرده اند. برخی دیگر هم تحول دیجیتال را معادل دیجیتالی شدن شرکت ها دانسته اند. اما دیجیتالی شدن شرکت ها موضوع تازه ای نیست و سال هاست که در حال انجام است. پس نکته جدید در این مورد چیست؟

 

[padding right=”5%” left=”5%”]

به عقیده مارک رابرتی، تحول دیجیتال به معنی خراب کردن دیوار میان سیستم های کامپیوتری و جهان واقعی است. و این به معنی توانایی شرکت ها برای استفاده از قدرت محاسباتی کامپیوتر نه تنها در جنبه های دیجیتال و بلکه در تمام وجوه عملیات های شرکت خود است.

بیایید برای روشن تر شدن موضوع از یک مثال استفاده کنیم. یک خرده فروشی را در نظر بگیرید که اجناس خود را از طریق وبسایت خود به فروش می رساند. این شرکت، داده های دیجیتال خود را از طریق جمع آوری اطلاعات فروش، چگونگی جابجایی مشتریان در سایت خود، حجم فروش و سرعت فروش جمع آوری می کند. این خرده فروشی، در رابطه با موجودی انبار خود دارای دقت 60 درصدی است. هم چنین، از این که مشتریان بیشتر به دنبال چه اجناسی هستند نیز اطلاعاتی ندارد.
این خرده فروشی می تواند با اضافه کردن نرم افزار های کامپیوتری و هوش مصنوعی به سیستم خود، به پیش بینی هایی مانند اطمینان از ارسال اجناس و پیشنهاد هایی در رابطه با اجناس پر فروش برسد. تحول دیجیتال می تواند قدرت جمع آوری اطلاعات از همه جوانب فروش، انبارداری و اولویت های مشتری را به یک مجموعه بدهد و این به معنی از بین رفتن مرز تفاوت فروشگاه های آنلاین و فروشگاه های فیزیکی است.

[one_half]

بسیاری از تولیدکنندگان در سال های اخیر کسب و کار خود را به انواعی از نرم افزار ها مجهز کرده اند. اما تا امروز، بسیاری از داده ها توسط کارمندان و کارگران در داخل نرم افزار وارد می شود. با اینکه بخشی از اطلاعات مانند باقی مانده انبار به صورت اتوماتیک در این نرم افزار ها محاسبه می شوند. اما در نهایت این محاسبات نیز وابسته به اطلاعاتی است که فروشنده در نرم افزار وارد می کند.

[/one_half]

[one_half_last]

مدیر کارخانه ایرباس، نه تنها می توانست از مشکلات و موقعیت قطعات به صورت زنده آگاه باشد، بلکه توانایی گزارش گیری از تمام جوانب کارخانه را نیز داشت.

 

[/one_half_last]

شرکت ایرباس، یکی از بزرگترین شرکت های هواپیما سازی دنیا، سال ها وقت صرف دیجیتالی کردن کارخانه های خود کرده است. این شرکت این کار را با استفاده از تکنولوژی RFID انجام داده است. مارک رابرتی می گوید: “کارلو نیسام، مدیر سابق بخش زنجیره ارزش ایرباس، یک نمونه از کارخانه های دیجیتال ایرباس را به من نشان داد. من می توانستم به طور زنده حرکت اجزا و مخازن مختلف در محیط کارخانه را ببینم. همچنین می توانستم با کلیک بر روی مواردی که با رنگ قرمز مشخص شده بودند، اطلاعاتی در مورد دلیل اخطار سیستم را مشاهده کنم. اخطار ها در مورد تاخیر در رسیدن و موقعیت اشتباه قطعات بودند.”

مارک همچنین اضافه می کند: “مدیر کارخانه ایرباس، نه تنها می توانست از مشکلات و موقعیت قطعات به صورت زنده آگاه باشد، بلکه توانایی گزارش گیری از تمام جوانب کارخانه را نیز داشت. بدون اینکه نیاز جدی به جمع آوری اطلاعات به صورت دستی داشته باشد. به علاوه، اطلاعاتی در مورد موقعیت درست یا غلط قطعات، اینکه چه کارگری بیشتر از بقیه در رساندن قطعات خطا دارد، کدام تامین کننده بیشترین تاخیر در تامین کالا را دارد و بسیاری از موارد دیگر را سیستم در اختیارشان قرار می داد.”

شکستن دیوار میان دنیای دیجیتال و واقعی، موقعیتی جدید را برای شرکت ها ایجاد می کند تا بتوانند به اشکال جدید و جذابی با یکدیگر به رقابت بپردازند. این دلیلی است که بسیاری از تحلیل گران و مشاوران معتقدند که اگر شرکت ها به سمت این دیجیتالی شدن نرود، دیگر تا 5 تا 10 سال آینده در میان ما وجود نخواهند داشت.

 

در مقاله بعدی، می خواهیم در مورد اهمیت استفاده از تکنولوژی RFID به عنوان راهی برای تحول دیجیتالی شرکت ها صحبت کنیم.

[/padding]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
به بالای صفحه بردن